Saturday , December 16 2017
Home / E-commerce / 5 SEBAB KENAPA ANDA PERLUKAN SISTEM JUALAN ?

5 SEBAB KENAPA ANDA PERLUKAN SISTEM JUALAN ?

✅ Stokis dan agen yang ramai
Stokis dan agen masih order pakai whatsap? letih nak kira manual dik non, akak nak order 2kotak, tambah 5 kotak, tambah lagi 15 kotak, pening pula order berubah2. Dengan sistem ini setiap order adalah unik mempunyai no invoice, nak tambah order place order kt sistem lagi ya kak…

✅ Selalu Silap Kira
Jumlah bayaran masih kira manual?masak kalau agen dan stokis sudah beratus-ratus orang. lambat dan kurang efisyen. Dengan sistem ini. Hanya perlukan 1 orang yang proses tempahan tanpa berlaku kesilapan silap kira lagi.

✅ Masalah Tracking🚚 order dan Parcel📦
Jenuh juga nak taip tracking no kat whatsapp. pelanggan kerap tanya barang dah pos ke belum, barang ada kat mana. Dengan sistem ini Stokis atau agen / pelanggan login sahaja dan semak status order mereka dan tracking parcel secara online.

✅ Order masuk tapi Payment tak masuk-masuk.
Order jer masuk tapi payment tak bayar2. malam kang bayar, esok bayar, hujung bulan bayar…pening2 nak layan. bestkan kalau order yang masuk tu semua dah confirm, maksudnya duit dh masuk sekali. syok je kan…order masuk dengan payment sekali, waduh nyaman…💰💰💰

✅Mesra SEO
Pelanggan buat carian, taip jer perkataan produk atau masalah sekian-sekian, dapat di first page google search. lagi syok kalau dapat 1st rank. siap orang ingat awak tu owner produk jer…padahal stokis jer pun…

Contoh laman web:

  1. www.qaseh.com.my
  2. www.gojes.com.my
  3. www.ezfix.com.my

Berminat? Whatsapp saya 016-6654364 sekarang maklumat berikut :
Nama :
NOHP :
Nama Produk :
👨‍⚕Anda adalah : Founder / Stokis / Agen/ Online Seller

About Khairul

Leave a Reply