Saturday , November 23 2019
Home / Tips & Panduan / Cara mudah uruskan penghantaran menggunakan EasyParcel

Cara mudah uruskan penghantaran menggunakan EasyParcel

Sebelum ini kami menggunakan perkhidmatan POS Laju. Packing barang menggunakan prepaid pos laju memang menjimatkan. Tetapi baru-baru ini POS Laju telah mengeluarkan pekeliling, bungkusan prepaid yang berlebihan berat akan dikenakan cas. Adoi memang masakla sebab kos penghantaran akan bertambah pula.

Disebabkan ini kami mengurangkan penggunaaan prepaid ini, hanya guna jika berat tak lebih daripada yang ditetapkan. Ada rakan telah rekomen gunakan easyparcel. Easyparcel ni bukanlah kurrier company, tapi lebih kepada sistem online yang menggabungkan pelbagai syarikat penghantaran seperti pos laju, nationwide, skynet, airpak dan deliverlah.

easyparcel

Pengalaman kami, sangat mudah menggunakan easyparcel, apa yang anda perlukan adalah penimbang berat. nak tahu kos yang dikenakan adalah dengan cara masukkan poskod penghantar dan poskod penerima, kemudia berat bungkusan anda.

easyparcel

kos

Easy Parcel menggunakan kaedah prabayar, anda perlu topup akaun anda untuk dapatkan special rate, sila lihat amaun yang harus anda topup.

Anda boleh cuba secara percuma daftar sekarang dan dapat Free kredit RM25.

Klik SINI untuk Daftar EasyParcel

DAFTAR SEKARANG

About Khairul

Leave a Reply